Veritas Nattcup 2015

Veritas Nattcup 2015 er avsluttet. Vi takker for godt oppmøte. Se endelig Rankingliste for totalranking. Vi gratulerer Pål Skogedal (Asker Skiklubb) med seier i herreklassen. Blant damene ble det delt seier mellom Veslemøy Solberg (Konnerud IL) og Svenja Kernstock (DNV).

Stor takk til alle som stilte som arrangører.

Arrangøren innser i ettertid at det var noe urettferdig å vekte lang løype med 1.2 de gangene vi hadde kort, mellom og lang løype. Ettersom dette var bestemt på forhånd blir listen over stående som endelig resultatliste for 2015. For de som er nysjerrige på hvordan totalranking ville se ut om vi vektet lang løype likt hver gang, sjekk her. (I dette rankingsystemet er lang løype vektet med 1, mellom 0.9 og kort 0.8). Ranking var nytt av året, vi tar i mot forslag til forbedringer og endringer.