For DNV ansatte

Veritas orientering er bedriftsorienteringslaget til DNV på Høvik. Laget er en del av VBIL og er åpen for alle DNV ansatte. Vi samarbeider med OSI og GeoForm om å arrangere o-løp gjennom sesongen. Løpene går fra april til desember og er åpne for alle. Se terminlisten for mere info. Ønsker du å stå på mailingliste, ta kontakt med Jacob Dybwad, jacob.dybwad(at)dnv.com.

Er du ny i O-sporten hjelper vi deg med å komme igang. Vi arrangerer nybegynner kurs på Høvik med jevne mellomrom. Ta kontakt med en av oss i styret nedenfor om du er interessert. Vi har egne Veritas trøyer og kan hjelpe deg med å skaffe EMIT brikke.

Veritas arrangerer sommerløp og nattløp på høsten. For å opprettholde dette tilbudet har vi samarbeid med lag og enkeltløpere utenfor VBIL om å arrangere løp. Vi er helt avhengig av frivillig hjelp for å kunne arrangere løp. Selv om du ikke har arrangert løp før er vi interessert i din hjelp. Du vil kunne være med å arrangere løp sammen med andre som har gjort det før. Å arrangere løp er svært lærerikt.

For de aller sprekeste anbefaler vi å delta på VBIL løpegruppa sine intervalltreninger på Høvik. Dette er intervalltrening tilpasset alle nivåer som arrangeres hver mandag og torsdag hele året og er svært god trening for å forbedre utholdenheten. Møt opp foran idrettsbygget ved bryggen kl.1615. Hver økt tar ca 1 time.

Night Hawk 2014
Night Hawk 2014
Night Hawk 2014
Night Hawk 2014
Night Hawk 2014
Night Hawk 2014